
Scan de QR-code op jouw receptkaart en maak kans op een SMEG-koelkast.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Rigatoni
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Witloof
100 gram
Gemengde gesneden paddenstoelen
25 gram
Blauwekaasblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
75 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Olijfolie
1 tl
Mosterd
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout


Tip: De overige witloof wordt rauw geserveerd, maar je kunt er ook voor kiezen om alle witloof mee te koken.

Tip: Is de saus nog niet dik genoeg? Laat dan 3 - 5 minuten langer indikken. Is de saus te dik? Voeg dan wat van het bewaarde kookvocht toe.
