Teriyakisaus komt van de gelijknamige Japanse kooktechniek waarbij vlees of vis een glimmend (teri) glazuurlaagje krijgt en op een hete plaat wordt gegrild (yaki).
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
80 gram
Vegetarische döner kebab
200 gram
Groentemix met witte kool
25 gram
Teriyakisaus
75 gram
Basmatirijst
10 gram
Sesamzaad
1.32 stuk(s)
Lente-ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 ml
Sojasaus
naar smaak
Peper en zout
1 el
Zonnebloemolie
Tip: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.
Tip: Hou je van geroosterde sesamzaadjes en heb je de tijd? Rooster deze dan, voor je de vegetarische shoarma gaat aanbakken, in de koekenpan en houd apart.