
De victoriabaars - max. 2 meter - is een van de grootste zoetwatervissen te wereld. De filet in dit recept draagt een certificaat van Naturland voor duurzame ambachtelijke visserij.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
⅓ stuk(s)
Venkel
⅓ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Citroen
20 gram
Spekreepjes
85 gram
Orzo
1 stuk(s)
Victoriabaarsfilet
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
200 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
naar smaak
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] boter

Tip: Heb je geen haast en wil je dit gerecht een leuke draai geven? Schaaf dan de courgette in linten en bak ze mee met de victoriabaars voor een mooi eindresultaat.

Tip: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt het lichaam om, onder andere, ijzer beter uit voeding op te nemen.

