
Parmigiano Reggiano heeft zijn naam te danken aan de streek waar deze kaas geproduceerd wordt, namelijk de Italiaanse provincies Parma en Reggio Emilia.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelschijfjes
100 gram
Kipfilethaasjes
2 plak(ken)
Ontbijtspek
½ stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Rode ui
150 gram
Sperziebonen
40 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
30 gram
Zongedroogde tomaten
1 el
[Plantaardige] boter
30 ml
Water
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 pannen.


