
Romatomaten worden ook wel pomodoritomaten genoemd, wat letterlijk 'gouden appels' betekent. De naam doet dus niks onder aan de heerlijke volle smaak!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
300 gram
Aardappelen
½ takje(s)
Verse rozemarijn
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Portobello
40 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
50 gram
Mini-romatomaten
1 el
Olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Zet het vuur eventueel hoger om de aardappelen sneller te garen. Let dan wel goed op dat de aardappelen niet verbranden en schep regelmatig om.

Weetje: Wist je dat verse geitenkaas minder zout bevat dan gewone kaas? De perfecte vervanger voor een zoutarm dieet dus.


Weetje: Paddenstoelen, waaronder portobello's, zijn rijk aan vitamine B2. Deze vitamine houdt je energie op peil en zit vooral in dierlijke producten. Eet je vaak vegetarisch of veganistisch? Kook dan regelmatig met champignons of andere paddenstoelen om een tekort te voorkomen.