Skip to main content
Naanpizza met vegetarisch gehakt
Naanpizza met vegetarisch gehakt

Naanpizza met vegetarisch gehakt

met gemarineerde tomaat en pesto-roomkaas

Minder vlees eten is niet alleen goed voor ons, maar ook voor de planeet. Wist je dat je 101 liter water bespaart door een week geen vlees te eten?

Labels:
Veggie
Allergenen:
Milk
Cashewnoten
Gerste
Soja
Hvede

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Ui

25 gram

Roomkaas

(Bevat: Milk)

20 gram

Pesto genovese

(Bevat: Cashewnoten, Milk Kan bevatten: Erdnüsse, Schalenfrüchte)

20 gram

Veldsla

½ stuk(s)

Tomaat

½ stuk(s)

Paprika

75 gram

Le Gehackt Super Hâché van De Vegetarische Slager®

(Bevat: Gerste, Soja)

½ stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Naanbrood met kruiden

(Bevat: Hvede Kan bevatten: Latte)

½ zakje(s)

Italiaanse kruiden

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

½ tl

Zwarte balsamicoazijn

½ el

[Plantaardige] boter

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)2898 kJ
Energie (kcal)693 kcal
Vetten32.2 g
waarvan verzadigd9.2 g
Koolhydraten64.5 g
waarvan suikers11.6 g
Vezels14.4 g
Eiwitten29.9 g
Zout2.1 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom
Kleine kom

Instructies

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snipper de ui. Snijd de paprika in reepjes. 
  • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een pan op middelhoog vuur. Bak de paprikareepjes 3 - 4 minuten.
  • Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Voeg de ui, het vegetarisch gehakt, de Italiaanse kruiden en de helft van de knoflook toe en bak 4 - 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Tomaat marineren
2
  • Bak het naanbrood 4 - 6 minuten in de oven. 
  • Meng in een saladekom de extra vierge olijfolie, de overige knoflook en 1/2 tl zwarte balsamicoazijn per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd de tomaat in blokjes. Meng de tomaat door de dressing.
Naanpizza afmaken
3
  • Draai het vuur van de pan met vegetarisch gehakt naar hoog, voeg 1/2 el boter toe en blus de pan af met 1 el water per persoon. Bak nog 1 minuut, of tot het water is verdampt.
  • Meng in een kleine kom de roomkaas met de groene pesto.
  • Besmeer de naanpizza's met het roomkaas-pestomengsel.
  • Schep het vegetarisch gehakt en de groenten erop.
Serveren
4
  • Verdeel de pizza's over de borden.
  • Meng de veldsla met de gemarineerde tomaat.
  • Verdeel wat salade over de pizza en serveer de overige salade ernaast.

Weetje: Wist je dat tomaten rijk zijn aan het antioxidant lycopeen? Antioxidanten beschermen onze cellen en organen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen afkomstig van bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Groentespiesjes met pestodressing

Groentespiesjes met pestodressing

met courgette, paprika en champignons
Garnalenspiezen met mediterraanse bulgursalade

Garnalenspiezen met mediterraanse bulgursalade

met rozemarijnolie en yoghurt
Vegan bao buns gevuld met aubergine en champignons

Vegan bao buns gevuld met aubergine en champignons

met cashewnootjes en een frisse komkommersalade
Vistrio met garnalenspies

Vistrio met garnalenspies

met bieslooksaus en gomasio
Double veggie - Tostada met kip

Double veggie - Tostada met kip

met een dubbele portie frisse salade van maïs en tomaat
Omelet met Koreaanse kruiden en noedelsalade

Omelet met Koreaanse kruiden en noedelsalade

met amchoi, knoflook en sojasaus
Wildstoof met tarte tatin van gekleurde wortel

Wildstoof met tarte tatin van gekleurde wortel

met knolselderijpuree en peersalade
Fondant aardappelen met kruidensaus

Fondant aardappelen met kruidensaus

met broccolini, geroosterd amandelschaafsel en granaatappelpitjes
Pastinaaksoep met knoflook-rozemarijnolie

Pastinaaksoep met knoflook-rozemarijnolie

met yoghurt en krokante pastinaakchips
Beenham met kruidenkorst uit de oven

Beenham met kruidenkorst uit de oven

met zelfgemaakte saus van ui
Zalmtorentjes met kruidenroomkaas

Zalmtorentjes met kruidenroomkaas

met kappertjes, bieslook, dille en ingelegde ui
Vegetarisch gehackt en croûte

Vegetarisch gehackt en croûte

met portobello en cranberrychutney
Bijgerechten

Bijgerechten

met gratin, sperziebonen, doperwten en salade
Gerookte zalm met ingelegde rode ui

Gerookte zalm met ingelegde rode ui

met gefrituurde kappertjes en verse dille
Fondant aardappelen met vadouvanmayonaise

Fondant aardappelen met vadouvanmayonaise

met broccolini, geroosterd amandelschaafsel en granaatappelpitjes
Modularity: Groene Pesto (80g)

Modularity: Groene Pesto (80g)

80 g
Snelle pasta met gehaktballetjes

Snelle pasta met gehaktballetjes

met saus van paprikapesto en kerstomaten
Rollade wellington

Rollade wellington

met pastinaak-aardappelpuree, haricots verts en cranberryjus
Paddenstoel-mascarponecrème op toast

Paddenstoel-mascarponecrème op toast

met truffelolie en gekaramelliseerde rode ui
Kabeljauwfilet met noedels en zwarte-bonenpasta

Kabeljauwfilet met noedels en zwarte-bonenpasta

met zoetzure komkommer, lente-ui en paprika

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Cheesy kip-caprese loaded fries

Cheesy kip-caprese loaded fries

met basilicum-mayonaise, kerstomaten en paprika
Kippensoep met Mexicaanse kruiden en cheddar

Kippensoep met Mexicaanse kruiden en cheddar

met krokante tortillareepjes en roomkaas
Supergroene varkensrigatoni alla ragù bianco

Supergroene varkensrigatoni alla ragù bianco

verborgen courgette en spinazie! | met Parmigiano Reggiano en pistachenoten
Hertengehaktballetjes in fusion BBQ-currysaus

Hertengehaktballetjes in fusion BBQ-currysaus

met patatjes en sperziebonen
Pokébowl met warmgerookte zalm

Pokébowl met warmgerookte zalm

met avocado-mango salsa, zoete chilimayo en verse munt
Tortelloni uit de oven in romige blauwekaassaus

Tortelloni uit de oven in romige blauwekaassaus

met courgette, prei en Italiaanse kruiden
Vietnamees geïnspireerde pita's met gehaktballetjes en ponzumayo

Vietnamees geïnspireerde pita's met gehaktballetjes en ponzumayo

met regenboogsalade en Thais basilicum
Taco's met chipotle-garnalen, avocado en mango

Taco's met chipotle-garnalen, avocado en mango

met zhoug, mais en limoenmayonaise
Varkenshaas in romige mosterdsaus

Varkenshaas in romige mosterdsaus

met sperziebonen, peterselie, gele wortel en aardappelen
Zalmfilet met teriyakisaus, udonnoedels en limoen

Zalmfilet met teriyakisaus, udonnoedels en limoen

met gebakken paksoi, wortel en puntpaprika
Steak met uiensaus en Parmigiano Reggiano

Steak met uiensaus en Parmigiano Reggiano

met bloemkoolpuree en rucolasalade
Pastasalade met kip en avocado

Pastasalade met kip en avocado

met witte kaas en honing-mosterddressing
Spaghetti in romige kipcurrysaus

Spaghetti in romige kipcurrysaus

met geroosterde puntpaprika, verse kruiden en tomatensalade
Hamburger deluxe met ontbijtspek en spiegelei

Hamburger deluxe met ontbijtspek en spiegelei

op briochebroodje met truffelmayo en kerstomatensalade
Gratin met vegetarische kipstukjes en broccoli

Gratin met vegetarische kipstukjes en broccoli

met panko en zelfgemaakte kaassaus
Huevos Ahogados met avocado en kaas

Huevos Ahogados met avocado en kaas

Mexicaans gepocheerde eieren in tomatensaus
Noedels met kipgehakt en zoete Aziatische saus

Noedels met kipgehakt en zoete Aziatische saus

met courgette, paprika en cashewnoten
Tomatenrisotto met garnalen

Tomatenrisotto met garnalen

met rucolasalade, basilicum en citroen
Romige lasagne met courgette

Romige lasagne met courgette

met verse lasagnebladen en spinazie
Romige penne met aubergine en Parmigiano Reggiano

Romige penne met aubergine en Parmigiano Reggiano

met zongedroogde tomaten, vers basilicum, rucola en veldsla