Ragù' en 'ragout' klinken misschien hetzelfde, maar ze verschillen in oorsprong en stijl! Ragù is een Italiaanse vleessaus, vaak geserveerd met pasta, zoals deze ragù bianco. Ragout daarentegen is een Franse stoofpot die langzaam wordt gekookt en meestal alleen wordt geserveerd.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
90 gram
Orecchiette
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
½ zakje(s)
Ras el hanout
50 gram
Spinazie
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Handsinaasappel
½ stuk(s)
Tomaat
10 gram
Cashewstukjes
(Bevat: Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Gemengd gehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Selderij, Gluten)
50 gram
Roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Oogt de pasta waterig? Verhoog dan het vuur en laat indikken tot de gewenste dikte.