HelloFresh
Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade

Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade

met mangochutney, tomaat en koriander

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:FamilyQuick & easy
Allergenen:VisEiMosterdGlutenbevattende granen
Voorbereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 1
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

200 g

Koolvishaasje

(BevatVis)

2 tl

Mexicaanse kruiden

2 stuks

Tomaat

5 g

Verse koriander

(Kan sporen van allergenen bevatten)

½ stuks

Limoen

200 g

Witte kool en wortel

(Kan sporen van allergenen bevatten)

75 g

Mayonaise

(BevatEi, Mosterd)

6 stuks

Witte tortilla

(BevatGlutenbevattende granen)

40 g

Mangochutney

(BevatMosterd)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)3297 kJ
Energie (kcal)788 kcal
Vetten42.0 g
waarvan verzadigd5.4 g
Koolhydraten69 g
waarvan suikers16.4 g
Vezels7 g
Eiwitten30 g
Zout1.7 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Keukenpapier
Bakplaat
Bakpapier
Kom
Aluminiumfolie
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
.
.
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Dep het koolvishaasje droog met keukenpapier. Besprenkel vervolgens met de olijfolie, wrijf in met de Mexicaanse kruiden en breng op smaak met zout. Bak het koolvishaasje 8 – 12 minuten op een bakplaat met bakpapier in de oven.

.
.
2

Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes en snijd de koriander grof.

.
.
3

Pers de limoen. Meng in een kom de witte kool en wortel met de mayonaise en 1 tl limoensap per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

.
.
4

Verpak de tortilla's samen in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.

.
.
5

Trek de gebakken koolvis met twee vorken uit elkaar, zodat je kleine stukjes overhoudt.

.
.
6

Serveer de kool-wortelsalade, koolvis, tomatenblokjes, mangochutney en koriander allemaal in losse bakjes, zodat iedereen aan tafel zelf zijn eigen viswrap kan maken.