
Botersla bevat wel 2 tot 4 keer meer bladeren dan gewone sla. Daarnaast zijn de blaadjes ongeveer even groot en zijn ze mals en zacht van smaak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ stuk(s)
Paarse wortel
1 stuk(s)
Tomaat
¼ head
Botersla
½ stuk(s)
Limoen
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Walnoten, Paranoten, Sesamzaad, Noten, Cashewnoten, Amandelnoten, Hazelnoten, Macadamianoten, Pistachenoten, Pecannoten)
1 stuk(s)
Steak
35 gram
Bruine snelkookrijst
1 el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
¼ el
Zonnebloemolie
¾ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout

Tip: Voor het beste resultaat haal je de steak 30 minuten - 1 uur voor het bakken uit de koelkast.


