
Zwartebonenpuree is een rijke, hartige smaakversterker gemaakt van gefermenteerde zwarte sojabonen. Sommige varianten kunnen ook zoet zijn, maar de puree in dit recept voegt een heerlijke, diepe umami smaak toe aan je gerecht!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Eiernoedels
(Bevat: Ei, Gluten, Tarwe)
1 stuk(s)
Pangasiusfilet
(Bevat: Vis)
½ stuk(s)
Paprika
½ bosje(s)
Lente-ui
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Mini-komkommer
5 gram
Gemberpuree
15 gram
Zwarte sojabonenpasta
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja)
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
50 ml
Water voor saus
½ el
[Plantaardige] boter
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout



