Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Champignons
½ stuk(s)
Gele paprika
½ bol(len)
Buffelmozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
200 gram
Passata
0.99 tl
Paprikapoeder
2 stuk(s)
Libanees flatbread
⅓ zakje(s)
Gedroogde oregano
25 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn.
Snijd de champignons in plakken en de gele paprika in smalle repen. Scheur de buffelmozzarella klein.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op hoog vuur en bak de champignons 3 – 4 minuten.
Meng ondertussen de passata met de knoflook en het paprikapoeder in een kom en breng op smaak met peper en zout. Smeer de platbroden in met de tomatensaus. Verdeel de champignons, de paprika en bestrooi met de gedroogde oregano en geraspte belegen kaas.
Bak de platbroodpizza's op een bakplaat met bakpapier ongeveer 7 – 8 minuten in de oven (zie TIP). Verdeel, meteen nadat de pizza uit de oven komt, de buffelmozzarella erover en laat even smelten.
Tip: Passen niet alle pizza’s tegelijk in de oven? Beleg de volgende platbroden dan pas als de andere in de oven staan, zo voorkom je dat de bodem vochtig wordt.
Verdeel de pizza's over de borden en besprenkel naar smaak met extra vierge olijfolie.