HelloFresh
topBanner
Italiaanse platbroodpizza's met buffelmozzarella

Italiaanse platbroodpizza's met buffelmozzarella

Met champignons en gele paprika

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:VeggieFamilyQuick & easy
Allergenen:Melk (inclusief lactose)Glutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingrediënten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuks

Knoflookteen

250 g

Champignons

1 stuks

Gele paprika

125 g

Buffelmozzarella

(BevatMelk (inclusief lactose))

200 g

Passata

2 tl

Paprikapoeder

4 stuks

Wit platbrood

(BevatGlutenbevattende granen)

2 tl

Gedroogde oregano

50 g

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3111 kJ
Energie (kcal)744 kcal
Vetten29.0 g
waarvan verzadigd15.3 g
Koolhydraten84 g
waarvan suikers9.3 g
Vezels8 g
Eiwitten32 g
Zout1.5 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Kom
Bakplaat
Bakpapier
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn.

2

Snijd de champignons in plakken en de gele paprika in smalle repen. Scheur de buffelmozzarella klein.

3

Verhit de olijfolie in een koekenpan op hoog vuur en bak de champignons 3 – 4 minuten.

4

Meng ondertussen de passata met de knoflook en het paprikapoeder in een kom en breng op smaak met peper en zout. Smeer de platbroden in met de tomatensaus. Verdeel de champignons, de paprika en bestrooi met de gedroogde oregano en geraspte belegen kaas.

5

Bak de platbroodpizza's op een bakplaat met bakpapier ongeveer 7 – 8 minuten in de oven. Verdeel, meteen nadat de pizza uit de oven komt, de buffelmozzarella erover en laat even smelten.

6

Verdeel de pizza's over de borden en besprenkel naar smaak met extra vierge olijfolie.