
Gratineren is een kooktechniek waarbij ingrediënten, vaak groenten of aardappelen, in lagen worden gelegd met kaas of paneermeel. Vervolgens worden ze gebakken tot ze goudbruin en krokant zijn, wat resulteert in een knapperige bovenkant en een zachte, smaakvolle binnenkant.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Prei
100 gram
Rundergehakt met Italiaanse kruiden
(Bevat: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Kan sporen van allergenen bevatten)
50 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
¼ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
[Plantaardige] boter
¾ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout



Tip: De vulling hoeft nog niet gaar te zijn, het gaart straks verder in de oven.
