Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
50 g
Fromage frais aux fines herbes
(Contient: Lait (contient du lactose))
90 g
Gigli
(Contient: Blé Peut contenir: Soja, Lupin, Œuf, Moutarde)
125 g
Tomates cerises rouges
½ pièce(s)
Oignon rouge
1 pièce(s)
Gousse d'ail
100 g
Brocoli
10 g
Copeaux de Grana Padano AOP
(Contient: Lait (contient du lactose), Œuf)
7.5 ml
Crème de basilic
à votre convenance
Poivre et sel
½ cs
Huile d'olive
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de bloem van de broccoli in roosjes en de steel in blokjes.
Meng in een ovenschaal de cherrytomaten met de broccoli, ui en knoflook en 1/2 el olijfolie per persoon. Breng op smaak met peper en zout. Maak ruimte in het midden van de ovenschaal en schep hier de kruidenroomkaas in. Bak de groenten en roomkaas 25 - 30 minuten in de oven.
Kook ruim water in een pan met deksel voor de pasta en kook, afgedekt, 8 - 10 minuten. Bewaar een klein beetje kookvocht en giet daarna af. Laat zonder deksel uitstomen.
Voeg de pasta bij de ovenschaal en meng alles goed doorelkaar. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe als de pasta droog lijkt.
Verdeel de pasta over diepe borden en garneer met de basilicumcréme en grana padano vlokken.