
Niçoise met een draai! Dit recept combineert een Franse klassieker met gedurfde Aziatische smaken, terwijl de verse groenten en tonijn behouden blijven.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Little gem
75 gram
Sperziebonen
½ zakje(s)
Zwart sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad)
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Sesamzaad, Tarwe, Soja, Gluten)
200 gram
Aardappelen
1 blik(ken)
Skipjack tonijn in zonnebloemolie
(Bevat: Vis)
½ stuk(s)
Pruimtomaat
25 gram
Citroenmayo met zwarte peper
(Bevat: Soja, Ei, Mosterd)
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Rodewijnazijn
½ el
[Plantaardige] boter
½ tl
Suiker
½ el
[Plantaardige] mayonaise
½ tl
Pikante rode saus [zoals sriracha]
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



