HelloFresh
Mini-tortilla's met knapperige garnalen en venkel

Mini-tortilla's met knapperige garnalen en venkel

met dubbele portie garnalen

Extra Vis
Lees meer

.

Labels:Quick & easy
Allergenen:SchaaldierenGlutenbevattende granenEiMosterd
Voorbereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

360 g

Garnalen

(BevatSchaaldieren)

50 g

Panko paneermeel

(BevatGlutenbevattende granen)

½ stuks

Venkel

100 g

Rode kool en wortel

(Kan sporen van allergenen bevatten)

50 g

Mayonaise

(BevatEi, Mosterd)

½ stuks

Limoen

2 stuks

Tomaat

6 stuks

Mini-tortilla's

(BevatGlutenbevattende granen)

Zelf toevoegen

2 el

Zonnebloemolie

1 el

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)3458 kJ
Energie (kcal)827 kcal
Vetten39.0 g
waarvan verzadigd5.1 g
Koolhydraten76 g
waarvan suikers10.0 g
Vezels8 g
Eiwitten38 g
Zout2.9 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Koekenpan
Keukenpapier
Saladekom
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
.
.
1

• Dep de garnalen droog met keukenpapier. Meng ze in een kom met 1/2 el zonnebloemolie per persoon, peper en zout. Voeg de panko toe en meng goed, tot de garnalen bedekt zijn met een laagje panko. • Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de garnalen 4 – 6 minuten, of tot ze goudbruin zijn.

.
.
2

• Halveer de venkel, snijd in kwarten en verwijder de harde kern. Snijd de venkel in dunne reepjes. Bewaar het eventuele venkelloof. • Meng in een saladekom de rode kool en wortel met de venkel, mayonaise en 1/2 el witte balsamicoazijn per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

.
.
3

• Snijd de limoen in partjes.Snijd de tomaat in kleine blokjes.

.
.
4

• Verdeel de salade over de tortilla's. • Leg de garnalen erop en verdeel de tomatenblokjes erover. • Gebruik het venkelloof als garnering en serveer de limoenpartjes erbij.