
Deze vegetarische shoarma heeft niet alleen dezelfde structuur als vlees, maar ook dezelfde essentiële bouwstoffen zoals eiwitten, ijzer en vitamine B12!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
80 gram
Vegetarische shoarma
(Bevat: Soja, Gerst, Tarwe, Ei)
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe)
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Limoen
200 gram
Groentemix met witte kool
(Kan bevatten: Selderij)
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
½ tl
Pikante rode saus [zoals sriracha]
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.

