
Salie maakt deel uit van de muntfamilie en heeft dus van nature een licht muntachtige smaak, met vleugjes eucalyptus en citrus. Het is sterk, aards en geeft elk gerecht de perfecte finishing touch!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
250 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Pastinaak
1 stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Rode ui
5 gram
Verse salie
(Kan bevatten: Selderij)
½ zakje(s)
Gedroogde rozemarijn
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
⅓ stuk(s)
Citroen
¼ el
Olijfolie
¾ el
[Plantaardige] boter
½ tl
Mosterd
[Plantaardige] melk
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout





