
Het voordeel van verse udonnoedels is dat ze snel klaar zijn en daarom in de saus meegekookt kunnen worden - zo nemen ze alle smaken op van dit eenpansgerecht.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten: Soja, Tarwe, Ei, Mosterd, Selderij)
1 stuk(s)
Portobello
1 stuk(s)
Tomaat
½ bosje(s)
Lente-ui
1 tl
Verse gember
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Rode peper
¼
Tomatenpuree
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja)
½ zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Noten, Pinda's)
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
75 ml
Water voor saus
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout



