Met dit recept tover je 273 gram groenten per portie op je bord.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
1 pièce(s)
Steak
0.3 pièce(s)
Céleri-rave
(Contient: Céleri)
100 g
Haricots verts
¼ sachet(s)
Épices mexicaines
0.1 pièce(s)
Citron
10 g
Parmigiano Reggiano AOP
(Contient: Lait (contient du lactose))
1 cs
Huile d'olive
1.5 cs
Beurre [végétal]
¼ cs
Sauce soja [à faible teneur en sel]
¼ pièce(s)
Cube de bouillon de bœuf à faible teneur en sel
à votre convenance
Huile d'olive vierge extra
à votre convenance
Poivre et sel
Tip: Je kunt het best de biefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de biefstuk ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Tip: Rood: 1 - 2 minuten per kant. Half doorbakken: 2 1/2 - 3 minuten per kant. Doorbakken: 4 - 5 minuten per kant.