Trap met ons het aspergeseizoen af en bereid met het grootse gemak een verse aspergesoep of klassiek aspergehoofdgerecht. In 4 simpele stappen en met geportioneerde ingrediënten voor 2 of 4 personen. Hoe eet jij je asperges het liefst? Met gerookte zalm, achterham of knapperige spekjes, wij hebben deze week voor iedere smaak een toprecept!
Ga voor dit klassieke hoofdgerecht voor 2 personen met gerookte zalm, hollandaisesaus en een gekookte eitje.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
500 g
Asperges blanches
600 g
Grenailles
200 g
Sauce hollandaise
(Contient: Lait (contient du lactose), Œuf)
2 pièce(s)
Œuf
(Contient: Œuf)
10 g
Persil frisé frais
(Peut contenir: Céleri)
160 g
Saumon fumé à froid
(Contient: Poisson)
2 cs
Huile d'olive
à votre goût
Poivre et sel
Conseil : Attention ! Vous n'avez pas besoin de pelez le dessus des asperges.