
In sperziebonen zitten belangrijke mineralen. Zo zorgt kalium voor het behoud van een gezonde bloeddruk en zowel ijzer als foliumzuur voor een energieker gevoel.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
¼ stuk(s)
Komkommer
75 gram
Sperziebonen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Roti
(Bevat: Mosterd, Tarwe)
100 gram
Gekruid kipgehakt
1.5 el
Wittewijnazijn
1 el
Ketjap of zoete sojasaus
½ el
Zonnebloemolie
1 tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout



Tip: Houd je van pikant en heb je sambal in huis? Voeg dan 1 tl per persoon toe en bak mee met de sperziebonen.
