
Orecchiette is een typische pasta uit Apulië, een regio in Zuid-Italië. Hun naam hebben ze te danken aan hun vorm, die lijken op kleine oren.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Orecchiette
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
100 gram
Passata
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
½ tl
Suiker
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Naast vitamine C zitten rode puntpaprika's ook bomvol vitamine E. Deze antioxidant kun je ook terugvinden in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten.


