
Nieuw ingrediënt in je box! Libanees flatbread met rode biet is lichtzoet van smaak, rijk aan vezels en steelt de show op je bord met z'n opvallende kleur.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Libanees flatbread met rode biet
(Bevat: Gluten, Tarwe)
1 stuk(s)
Aubergine
½ pak(ken)
Kikkererwten
½ stuk(s)
Rode ui
15 gram
Tahin
(Bevat: Sesamzaad)
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
¼ stuk(s)
Citroen
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ el
Olijfolie
½ el
Rodewijnazijn
½ tl
Suiker
30 ml
Water
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Extra vierge olijfolie
45 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat het vol zit met ijzer en vitamine C?


