
Bleekselder heeft een zachte smaak en je kunt zowel de stengel als het blad gebruiken voor het kruiden van soep of bouillon. Je kunt bleekselder ook goed rauw eten, bijvoorbeeld als hapje met een dipsaus!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Wortel
100 gram
Gemengd gekruid gehakt
(Kan bevatten: Selderij, Soja, Gluten, Ei, Mosterd)
10 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)
⅓ zakje(s)
BBQ-rub
⅓ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
1 spriet(en)
Bleekselder
(Bevat: Selderij)
1 stuk(s)
Tomaat
50 ml
Zoutarme runderbouillon
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.