Het kipgehakt is gekruid met oregano, knoflook en cayenne. Gegratineerd met kaas en geserveerd op een knapperige focaccia, waan je je voor even in Italië.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Tomaat
100 gram
Kipgehakt met Italiaanse kruiden
100 gram
Spinazie
1 stuk(s)
Focaccia met zongedroogde tomaat
20 gram
Rode pesto
25 gram
Geraspte Italiaanse kaas
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
Tip: Heeft jouw oven een grillstand? Geef de kaas dan een mooi goudbruin korstje, door de foccacia's de laatste 2 minuten onder de grill te zetten.
Tip: Eet de focaccia's als ze vers uit de oven komen. Dan zijn ze nog lekker knapperig!