
Briochebrood komt oorspronkelijk uit Frankrijk, vandaar de naam. Dit brood is wat luchtiger en valt daardoor niet zo zwaar op de maag als andere broden. Het is zelfs een beetje te vergelijken met cake!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelwedges
25 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
1 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
2 plak(ken)
Ontbijtspek
½ stuk(s)
Kumato-tomaat
½ stuk(s)
Komkommer
1 stuk(s)
Gekruide runderburger
(Kan bevatten: Soja, Gluten, Ei, Mosterd, Selderij)
5 gram
Gemberpuree
100 gram
Haricots verts
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
½ tl
Suiker
1 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout

Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 pannen.

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de teriyakisaus.


Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!