
Hollandaisesaus is een rijke saus op basis van boter die waarschijnlijk zijn oorsprong vindt in Frankrijk. De naam verwijst naar de Nederlanders omdat de saus voor het eerst populair werd in de Franse keuken na een diplomatiek verbond met Nederland!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Krieltjes
½ bosje(s)
Radijs
½ stuk(s)
Komkommer
25 gram
Radicchio en romaine
20 gram
Honing-mosterddressing
(Bevat: Mosterd)
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
50 gram
Hollandaisesaus
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)
5 gram
Verse dragon en kervel
1 stuk(s)
Tournedos
½ el
Water voor saus
1.5 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout

Tip: Voor het beste resultaat haal je het vlees een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast.


Tip: Bak de tournedos eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je tournedos het liefst eet.


