
Het geheim van perfect gegrilde witte kaas is timing - bak de kaas vlak voor serveren en liever te kort dan te lang.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Orzo
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Komkommer
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
100 gram
Witte grillkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
¼ stuk(s)
Citroen
125 gram
Rode kerstomaten
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout

Tip: Eet je de orzo liever lauw? Spoel de orzo na het koken dan af met koud water.


Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Serveer dan de helft van de witte grillkaas en bewaar de rest voor een andere keer.
