Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½ pièce(s)
Oignon
1 pièce(s)
Gousse d'ail
½ sachet(s)
Thym séché
½ sachet(s)
Origan séché
85 g
Orge perlé
(Contient: Orge, Gluten Peut contenir: Gluten)
5 g
Amandes effilées
(Contient: Fruits à coque, Amandes Peut contenir: Noix de pécan, Noix du Brésil, Pistaches, Noix de macadamia, Arachides, Graines de sésame, Noisettes, Noix)
65 g
Asperges vertes
15 g
Parmigiano Reggiano AOP
(Contient: Lait (contient du lactose))
200 g
Betteraves rouges cuites
65 g
Fromage de chèvre frais
(Contient: Lait (contient du lactose))
5 g
Basilic frais
¼ pièce(s)
Cube de bouillon de légumes à faible teneur en sel
½ cs
Huile d'olive
à votre goût
Poivre et sel
½ cc
Miel
Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een grote hapjespan met deksel. Voeg de knoflook, ui, tijm, oregano en de parelgerst toe en roerbak 1 minuut op middelhoog vuur. Voeg per persoon 350 ml water en 1/4 bouillonblokje toe. Breng aan de kook en kook de parelgerst, afgedekt, in 20 - 25 minuten gaar. Roer regelmatig over de bodem van de pan en voeg eventueel extra water toe als de parelgerst droog kookt (zie Tip).
Tip: Parelgerst is harde graankorrel en houd een bite als het gaar is.
Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur. Rooster het amandelschaafsel in 1 - 2 minuten goudbruin. Haal uit de pan en bewaar apart.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in dezelfde koekenpan. Snijd de onderste 2 cm van de asperges. Voeg de asperges toe aan de koekenpan en bak 6 - 8 minuten op middelhoog vuur.
Snijd de rode bieten in blokjes. Roer de parmiggiano reggiano, de rode bieten en 1/3 van de geitenkaas door de parelgerst (zie Tip).
Tip: Roer goed door zodat de risotto roze kleurt.
Verdeel de parelgerst in het midden van de borden. Garneer met het amandelschaafsel, basilicum, de overige geitenkaas en de groene asperges, Besprenkel met 1/2 tl honing per persoon.