Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
75 g
Miettes de saumon fumé à chaud
(Contient: Poisson)
¼ pièce(s)
Citron
5 g
Ciboulette fraîche
(Peut contenir: Céleri)
25 g
Mayonnaise
(Contient: Moutarde, Œuf)
½ pièce(s)
Oignon rouge
½ pièce(s)
Mini-concombre
1 cs
Vinaigre de vin blanc
à votre convenance
Poivre et sel
½ cc
Sucre
Snijd de ctiroen in kwarten. Snijd de komkommer in de lengte doormidden en vervolgens nogmaals door de lengte in kwarten. Snijd vervolgens in dunne plakken. Meng in een kom per persoon: 1 el wittewijnazijn, 1/2 tl citroensap en 1/2 tl suiker. Voeg de komkommer toe, meng goed door en laat minstens 10 minuten intrekken.
Snijd of knip ondertussen de bieslook fijn. Snijd de kleine rode ui zeer fijn. Meng in een kom de mayonaise, 2/3e van de bieslook en de rode ui. Voeg per persoon een 1/2 el citroensap toe. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de kern van de witlof af en haal voorzichtig de buitenste twee bladen van elke helft eruit. Leg per persoon twee witlof bladen op een bord. Verdeel de rillette van zalm en vul elk blad ermee. Garneer met de resterende bieslook en citroenmayonaise
Leg de zalmrillette in de vorm van een cirkel op het midden van het bord. Verdeel de zoetzure komkommer rond de rillette. Garneer met de resterende bieslook en citroenmayonaise