Paddenstoelen zijn een goede toevoeging aan je vegetarische maaltijd - ze bevatten vitamine B2, zijn eiwitrijk en zorgen voor een fijne bite.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Basmatirijst
½ bosje(s)
Radijs
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
1 stuk(s)
Ui
175 gram
Gemengde gesneden paddenstoelen
20 ml
Sojasaus
10 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
2.5 gram
Verse bieslook
5 gram
Sesamzaad
1 el
Wittewijnazijn
1 el
Bloem
1 tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
1 el
Bruine basterdsuiker
½ el
Zonnebloemolie
Tip: Wist je dat paddenstoelen schimmels zijn? Ze behoren tot de groente en zijn rijk aan mineralen, vezels en vitaminen. Zo zit er in paddenstoelen veel vitamine B2, wat ervoor zorgt dat je energie op peil blijft en helpt ontstekingen te voorkomen.
Tip: Gebruik een pan met anti-aanbaklaag. In het begin kunnen de paddenstoelen aan de bodem plakken. Roer alles weer goed los na het toevoegen van de sojasaus, sesamolie en het water.