
Volgens Italianen past elke pastasoort bij een bepaalde saus. Zo past linguine, het dikkere broertje van spaghetti, perfect bij een lichte saus op basis van olie.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
20 gram
Rode pesto
(Bevat: Pinda's, Noten, Kan sporen van allergenen bevatten, Melk (inclusief lactose), Cashewnoten)
1 stuk(s)
Kipfilet met mediterrane kruiden
75 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
90 gram
Linguine
(Bevat: Gluten, Kan sporen van allergenen bevatten, Ei, Mosterd, Soja, Tarwe)
½ blik(ken)
Kerstomaten in blik
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 tl
Suiker
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat tomaten uit blik bijna net zoveel vitaminen en mineralen bevatten als verse tomaten?


