
Vorm een team met de chef. Smeer allebei 1 platbrood per persoon in met tomatenpassata. Zo zijn jullie nog sneller klaar!
Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.
½ pièce(s)
Poivron rouge
½ pièce(s)
Courgette
½ cc
Romarin séché
1 boîte(s)
Thon à l'huile d'olive
(Contient: Poisson)
2 pièce(s)
Pain plat libanais
(Contient: Gluten)
¼ pièce(s)
Passata de tomate
25 g
Fromage au cumin
(Contient: Lait (contient du lactose))
½ cs
Huile d'olive
à votre convenance
Poivre et sel
Snijd de paprika in smalle repen en de courgette in dunne plakken.

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en roerbak paprika, courgette en rozemarijn 5 minuten op middelhoog vuur. Zet daarna het vuur uit.
Laat ondertussen de tonijn uitlekken.

Smeer 1 platbrood per persoon in met 2 – 3 el tomatenpassata. Verdeel daar een deel van de groenten, tonijn en komijnekaas over. Bestrooi met peper en zout. Smeer een tweede platbrood in met 2 – 3 el tomatenpassata en bedek het belegde platbrood ermee.

Verhit een koekenpan met deksel op middelmatig vuur en bak het gevulde platbrood, afgedekt, 4 minuten. Keer halverwege om. Beleg bij meer dan 2 personen ondertussen de andere platbroden zodat je deze aansluitend kunt bakken.

Snijd het gevulde platbrood in punten en verdeel over de borden.