Skip to main content
Pulled pork sandwich

Pulled pork sandwich

met BBQ saus en koolsalade

4.5
(44)

Pulled pork en knapperige koolsla zijn de perfecte combinatie voor een snelle en smakelijke sandwich!

Labels:
Recept
Allergenen:
Zwaveldioxide en sulfiet
Mosterd
Ei

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

200 gram

Pulled pork

200 gram

Rode kool, witte kool en wortel

100 gram

Barbecuesaus

(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet, Mosterd)

1 stuk(s)

Ui

50 gram

Mayonaise

(Bevat: Mosterd, Ei)

Zelf toevoegen

2 tl

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

½ el

Bruine basterdsuiker

1 el

Zonnebloemolie

4 tl

Mosterd

2 tl

Wittewijnazijn

Voedingswaarden

Energie (kcal)613 kcal
Energie (kJ)2567 kJ
Vetten36.4 g
waarvan verzadigd6.1 g
Koolhydraten60.1 g
waarvan suikers29.3 g
Vezels7.4 g
Eiwitten9.4 g
Zout2.7 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de ui in halve ringen.


2
  • Haal de pulled pork uit de verpakking en verdeel met behulp van 2 vorken in kleine stukken.
  • Verhit 1 el zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de uienringen 2 - 3 minuten.
  • Voeg de pulled pork toe en verwarm roerend 1 - 2 minuten. Voeg de barbecuesaus, 1/2 el bruine basterdsuiker en 2 tl mosterd toe en roer 1 minuut door.
  • Bak ondertussen de briochebroodjes 2 - 3 minuten in de oven.
3
  • Meng in een saladekom de mayonaise, 2 tl wittewijnazijn, 2 tl extra vierge olijfolie en 2 tl mosterd tot een dressing.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Meng de rodekool en wortel door de dressing.
4
  • Snijd de briochebroodjes open en beleg met de koolsalade en pulled pork.
  • Serveer warm.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders