
Maak deze week zelf je kipsaté! Je marineert de kip zelf, en serveert hem natuurlijk met een heerlijke pindasaus, en kroepoek on the side.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
10 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
50 gram
Hoisinsaus
(Bevat: Soja, Tarwe, Sesamzaad)
120 gram
Pindasaus
(Bevat: Soja, Tarwe, Pinda's, Zwaveldioxide en sulfiet)
30 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
60 gram
Kroepoek met Noordzeegarnalen
(Bevat: Schaaldieren Kan bevatten: Weekdieren, Vis)
400 gram
Kippendijreepjes
2.5 el
[Zoutarme] sojasaus
1 el
Ketjap of zoete sojasaus
naar smaak
Pikante rode saus [zoals sriracha]
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt de kip ook roosteren op een voorverwarmde barbecue. De bereidingswijze blijft hetzelfde.