
Beurre noisette is een bereiding van boter die een nootachtige kleur en smaak oplevert. Proef jij het terug in deze verse ravioli van de Pastafabriek?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
3 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Prei
⅓ stuk(s)
Courgette
⅓ zakje(s)
Vadouvan
(Bevat: Mosterd)
100 ml
Room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
140 gram
Ravioli met bloemkool en beurre noisette
10 gram
Hazelnoten
25 gram
Geraspte Italiaanse kaas
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje



Tip: Voeg de ravioli één voor één toe aan het kokende water om plakken te voorkomen.
