Je brengt de zalm-avocadobowl op smaak met furikake. Dit is een Japans specerij gemaakt van gedroogde vis en groenten met zeewier, sesamzaadjes en zout.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Bruine snelkookrijst
⅓ stuk(s)
Komkommer
5 ml
Sesamolie
½ zakje(s)
Furikake
½ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
½ stuk(s)
Tomaat
½ zakje(s)
Gomasio
25 gram
Sojabonen
½ stuk(s)
Ui
40 gram
Avocadodip
75 gram
Warmgerookte zalmsnippers
1 tl
Suiker
1 tl
Wittewijnazijn
1 el
[Plantaardige] mayonaise
1 el
Water
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!