
Champignons zijn een goede toevoeging aan je maaltijd - ze bevatten vitamine B2, zijn eiwitrijk en zorgen voor een fijne structuur.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Basmatirijst
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Knoflookteen
65 gram
Champignons
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
5 gram
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Noten, Pinda's)
2 tl
Wittewijnazijn
¼ tl
Pikante rode saus [zoals sriracha]
250 ml
Water
1 el
Water voor saus
1.5 el
Zonnebloemolie
1 tl
Bruine basterdsuiker
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.
