Skip to main content
Bietenpizza met ricotta, courgette en champignons
Bietenpizza met ricotta, courgette en champignons

Bietenpizza met ricotta, courgette en champignons

Een kleurrijke pizza op een bijzondere bodem

3.4
(780)

Deze pizza is heerlijk, snel en makkelijk! Waarom nog pizza afhalen als je iets lekkers als dit in geen tijd thuis kunt maken? Je serveert er een frisse salade bij van veldsla. Deze salade heeft een nootachtige smaak en combineert lekker met de bietenpizza. Een topper voor groot en klein!

Tags:
Pour le plaisir des enfants
Végé
Allergènes:
Lait (contient du lactose)
Gluten

Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.

Préparation35 minutes
Cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité

¼ pièce(s)

Courgette

100 g

Champignons

¼ pièce(s)

Oignon rouge

40 g

Ricotta

(Contient: Lait (contient du lactose))

1 pièce(s)

Pizza à la betterave

(Contient: Gluten)

1 cc

Origan séché

25 g

Dés de fromage aux herbes

(Contient: Lait (contient du lactose))

Ingrédients à avoir chez soi

½ pièce(s)

Huile d'olive

½ cc

Vinaigre balsamique noir

à votre goût

Poivre et sel

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Énergie (kcal)880 kcal
Énergie (kJ)3681.9 kJ
Graisses18 g
dont saturés8 g
Glucides136 g
Fibres17 g
Protéines35 g

Ustensiles

Four
Bol
Plaque de cuisson

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de ui in dunne ringen.
2

Snijd de courgette en champignons in dunne plakken. Snijd de rode ui in fijne ringen. Meng in een kom de ricotta met de helft van de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

Besmeer de pizza met het ricottamengsel.
3

Besmeer de bietenpizza met het ricottamengsel. Verdeel vervolgens de courgette, champignons en rode ui over de pizzabodem. Bestrooi met de oregano en kruidenkaas.

Serveer de pizza, eet smakelijk!
4

Bak de pizza 8 minuten in de oven op een bakrooster met bakpapier. Serveer de pizza op de borden.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes