
Deze pizza is heerlijk, snel en makkelijk! Waarom nog pizza afhalen als je iets lekkers als dit in geen tijd thuis kunt maken? Je serveert er een frisse salade bij van veldsla. Deze salade heeft een nootachtige smaak en combineert lekker met de bietenpizza. Een topper voor groot en klein!
Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.
¼ pièce(s)
Courgette
100 g
Champignons
¼ pièce(s)
Oignon rouge
40 g
Ricotta
(Contient: Lait (contient du lactose))
1 pièce(s)
Pizza à la betterave
(Contient: Gluten)
1 cc
Origan séché
25 g
Dés de fromage aux herbes
(Contient: Lait (contient du lactose))
½ pièce(s)
Huile d'olive
½ cc
Vinaigre balsamique noir
à votre goût
Poivre et sel
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de courgette en champignons in dunne plakken. Snijd de rode ui in fijne ringen. Meng in een kom de ricotta met de helft van de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

Besmeer de bietenpizza met het ricottamengsel. Verdeel vervolgens de courgette, champignons en rode ui over de pizzabodem. Bestrooi met de oregano en kruidenkaas.

Bak de pizza 8 minuten in de oven op een bakrooster met bakpapier. Serveer de pizza op de borden.