Skip to main content
Roerei en avocado
Roerei en avocado

Roerei en avocado

Met speltbaguette en gruyère

4.5
(42)

Goedemorgen!

Allergenen:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Gluten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

50 gram

Geraspte gruyère

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Speltbaguette

(Bevat: Gluten)

6 stuk(s)

Perssinaasappel

1 stuk(s)

Avocado

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)3259 kJ
Energie (kcal)779 kcal
Vetten43 g
waarvan verzadigd14.4 g
Koolhydraten73 g
waarvan suikers20.9 g
Vezels6 g
Eiwitten32 g
Zout1.3 g

Benodigdheden

Kom
Oven
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts de eieren met de helft van de gruyère, peper en zout in een kom.

2

Bak de speltbaguette 10 minuten in de oven. Pers ondertussen de sinaasappels uit. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en de schil en snijd in plakken.

3

Smelt de helft van de roomboter in een koekenpan. Voeg het ei toe en laat al roerend stollen.

4

Snijd de speltbaguette open, smeer met de overige roomboter en verdeel de avocado en het ei erover. Garneer met de overige gruyère en serveer met een glaasje sinaasappelsap.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders