Wok met kippendijreepjes en verse udonnoedels
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wok met kippendijreepjes en verse udonnoedels

Wok met kippendijreepjes en verse udonnoedels

met oosterse groentemix, verse koriander en pinda's

Dit gerecht zet je supersnel op tafel doordat wij niet alleen de kippendij, maar ook de groentemix, knoflook én ui alvast voor je gesneden hebben!

Allergenen:
Gluten
Tarwe
Sesamzaad
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 cm

Verse gember

100 gram

Kippendijreepjes

10 gram

Mix van ajuin en look

100 gram

Verse Udon noedels

(Bevat Gluten, Tarwe)

200 gram

Oosterse wokmix

gram

Groentemix: paprika, prei, wortel en kool

½ zakje(s)

Javaanse wokpasta

(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)

½ zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat Soja, Tarwe)

2.5 gram

Verse koriander

15 gram

Gezouten pinda's

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

¾ el

[Zoutarme] ketjap manis

1 el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)669 kcal
Energie (kJ)2798 kJ
Vetten33 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten60 g
waarvan suikers24 g
Vezels7.6 g
Eiwitten29 g
Zout2.6 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Wok

Instructies

Cuire les nouilles
1

Dans la casserole, portez une grande quantité d’eau à ébullition pour les nouilles udon. Épluchez le gingembre et émincez ou râpez-le.

Sauter
2

Faites chauffer 1 cs d’huile de tournesol par personne à feu moyen-vif dans le wok. Faites sauter le gingembre, le poulet et le mélange d’oignon et d’ail 3 à 5 minutes. Ajoutez 3/4 cs de sauce soja sucrée par personne lors de la dernière minute. Pendant ce temps, faites cuire les nouilles 2 minutes à couvert. Égouttez et réservez sans couvercle.

Ajouter la pâte à wok
3

Ajoutez le mélange de légumes oriental au wok et faites sauter le tout 2 minutes. Ajoutez les nouilles, la pâte à wok javanaise et la sauce asiatique sucrée, puis faites chauffer le tout 1 minute de plus. Remuez bien, puis salez et poivrez si vous le souhaitez. Pendant ce temps, ciselez la coriandre et concassez les cacahuètes.

Servir
4

Servez le plat sur les assiettes. Garnissez-le avec la coriandre et les cacahuètes.