
Tostada's zijn niet weg te denken uit de Meso-Amerikaanse keuken: knapperige, gebakken tortilla's die je los kunt serveren, of beleggen met een eindeloze keuze aan ingrediënten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
70 gram
Maïs in blik
⅓ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
100 gram
Passata
4 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Soja)
40 gram
Geraspte cheddar
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ stuk(s)
Limoen
30 gram
Veldsla
½ stuk(s)
Rode ui
100 gram
Gekruid kipgehakt
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Mais is een goede bron van magnesium - belangrijk voor de vorming van bot en spieren. Andere magnesiumrijke ingrediënten zijn pinda's, peulvruchten, banaan, volkoren granen en cacao.


