
Vandaag geen gewone stoemp, maar een stoemp met Aziatische draai! Laat je verrassen door de combinatie van Chinese kool en sojasaus.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
250 gram
Aardappelen
⅓ zakje(s)
Groene currykruiden
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Rode ui
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
5 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
10 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
10 gram
Witte miso
(Bevat: Soja, Tarwe)
200 gram
Gesneden spitskool
20 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1.5 el
[Plantaardige] boter
30 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout

Tip: Pas de kooktijd aan van de eieren afhankelijk van jouw voorkeur.


Tip: Voeg de culinaire room lepel voor lepel toe om te voorkomen dat de puree te waterig wordt.

Tip: Voeg de gefrituurde uitjes pas vlak voor serveren toe zodat ze knapperig blijven.