
Het groene gedeelte van de lente-ui is milder van smaak dan het witte gedeelte. Dit maakt het witte gedeelte beter geschikt om mee te koken en het groene gedeelte beter om mee te garneren.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Biefstukreepjes
35 gram
Woksaus met gember
(Bevat: Gluten, Sesamzaad, Soja)
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Wortel
½ bosje(s)
Lente-ui
¼ stuk(s)
Rode peper
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
½ el
Ketjap of zoete sojasaus
½ el
Bloem
1 el
Zonnebloemolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout



