
Receptontwikkelaar Selma: "Couscous is tegenwoordig heel populair, maar bulgur is nog altijd wat minder bekend. Zelf ben ik grote fan: het heeft wat meer smaak en (vooral) textuur dan couscous."
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ takje(s)
Verse rozemarijn
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
75 gram
Bulgur
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Kamut, Khorasan (tarwe), Rogge, Gerst, Gluten, Haver)
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat: Selderij Kan bevatten: Gluten, Ei, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
175 ml
Zoutarme runderbouillon
20 ml
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
1 el
[Plantaardige] boter
1 el
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout





