Pecorino is een Italiaanse schapenkaas en lijkt op parmigiano reggiano, maar wordt korter gerijpt en heeft daardoor een zachtere smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
90 gram
Spaghetti
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
5 gram
Vers basilicum
20 gram
Geraspte pecorino DOP
25 gram
Mascarpone
80 gram
Vegan gehakt
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat (punt)paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.