HelloFresh
Rijkgevulde boerenomelet

Rijkgevulde boerenomelet

met aardappel, oude kaas en een frisse salade

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:VeggieQuick & easy
Allergenen:EiGlutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Selderij
Voorbereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

300 g

Aardappelblokjes

1 stuks

Rode paprika

1 stuks

Pruimtomaat

10 g

Verse krulpeterselie & bieslook

250 g

Groentemix van paprika, prei, gele wortel en courgette

(BevatSellerie, Kan sporen van allergenen bevatten)

4 stuks

Vrije-uitloopei

(BevatEi)

1 stuks

Ciabatta met zonnebloempitten

(BevatGlutenbevattende granen)

50 g

Geraspte oude kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

30 g

Rucola & veldsla

(BevatSelderij)

Zelf toevoegen

1.5 g

Roomboter

2 tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)2713 kJ
Energie (kcal)649 kcal
Vetten33.0 g
waarvan verzadigd15.6 g
Koolhydraten52 g
waarvan suikers6.7 g
Vezels8 g
Eiwitten31 g
Zout1.3 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Hapjespan met deksel
Kom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de roomboter in een grote hapjespan of koekenpan met deksel op middelhoog vuur en bak de aardappelblokjes 6 - 8 minuten (zie TIP).Snijd de rode paprika in dunne reepjes. Snijd de pruimtomaat in blokjes en houd apart.Hak de krulpeterselie en de bieslook grof.

2

Voeg de rode paprika en de groentenmix toe aan de hapjespan met de aardappelblokjes. Breng op smaak met peper en zout. Dek de pan af en bak 5 - 7 minuten. Schep af en toe om.Kluts ondertussen de eieren in een kom met de helft van de verse kruiden. Breng op smaak met peper en zout.

3

Bak de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven.Voeg het eimengsel toe aan de pan met groenten en laat 4 - 5 minuten afgedekt stollen. Bestrooi na 3 minuten met de geraspte oude kaas.

4

Meng de rucola, veldsla en tomatenblokjes in een saladekom met per persoon 1 tl zwarte balsamicoazijn. Breng op smaak met extra vierge olijfolie, peper en zout. Verdeel de boerenomelet in twee helften en serveer met de salade. Garneer met de overige kruiden en serveer met de ciabatta.