Met dit recept tover je 250 gram groenten per portie op je bord.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
1 pièce(s)
Aubergine
½ sachet(s)
Mélange d'épices du Moyen-Orient
75 g
Semoule complète
¼ pièce(s)
Citron
40 g
Yaourt à la grecque bio
20 g
Pistaches
5 g
Persil plat frais
½ sachet(s)
Zaatar
20 g
Roquette
25 g
Feta
½ cs
Huile d'olive
125 ml
Eau
⅓ pièce(s)
Cube de bouillon de légumes à faible teneur en sel
1.5 cs
Huile d'olive vierge extra
à votre convenance
Poivre et sel
Tip: Wist jij dat de eerste aubergines in Europa de vorm hadden van een ei? Daarom worden ze in het Engels ''eggplant'' genoemd. Veel eiwitten bevatten aubergines echter niet, maar ze bevatten wel veel vitamine C en foliumzuur.
Tip: Bak de pistachenoten 3 - 5 minuten mee met de aubergine in de oven voor een geroosterde smaak.