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Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
100 g
Brocoli
½ pièce(s)
Oignon
1 pièce(s)
Gousse d'ail
65 g
Tomates cerises rouges
4 pièce(s)
Å’uf
25 g
Fromage frais aux fines herbes
â…“ sachet(s)
Origan séché
â…“ sachet(s)
Thym séché
25 g
Gouda vieux râpé
â…“ roll(s)
Pâte à quiche
(Contient Gluten, Blé Peut contenir Lait (contient du lactose), Gluten)
5 ml
Lait [végétal]
à votre goût
Poivre et sel
1.25 cs
Huile d'olive
Verwarm de oven voor op 210 graden. Snijd de bloem van de broccoli in kleine roosjes en de steel in blokjes. Snijd de ui in dunne ringen. Pers de knoflook of snijd fijn.
Conseil: Comme les brocolis devront être intégrés à la quiche, veillez à ce que les bouquets ne soient pas trop gros.
Verhit 1 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel en fruit de ui en knoflook 2 minuten op middellaag vuur.
Voeg de broccoli toe en bak 8 - 10 minuten, afgedekt, mee. Halveer de cherrytomaten.
Meng in een kom de eieren, per persoon een scheutje melk, de kruidenroomkaas, de gedroogde oregano en de tijm. Voeg de helft van de geraspte oude kaas toe en roer erdoor. Breng het mengsel goed op smaak met peper en zout.
Vet een quichevorm of ovenschaal in met 1/4 el olijfolie per persoon en bekleed deze met de benodigde hoeveelheid quichedeeg. Prik met een vork gaatjes in het deeg zodat het beter gaar wordt. Leg de broccoli met gebakken ui en gehalveerde cherrytomaten op het deeg. Giet het eimengsel erover en garneer met de overige geraspte oude kaas. Bak de quiche 30 - 35 minuten in de oven, of tot hij gaar is.
Conseil: Si vous n'avez pas de moule de forme ronde mais carrée, découpez la pâte ou pliez-la en deux et déroulez-la à nouveau. Vous pouvez aussi recouvrir le plat à four de papier sulfurisé pour ne pas avoir à le graisser : la quiche pourra être retirée facilement après la cuisson.
Snijd de quiche in stukken en verdeel deze over de borden.